Je Ruiter- of Menbewijs wordt digitaal Bekijk hier de online versie
 
Je Ruiter- of Menbewijs wordt digitaal!

Beste paardensporter,

Met veel plezier kondigen we de start aan van het digitale tijdperk voor de plastic pasjes. Na
de startpas zijn nu ook het Ruiterbewijs en het Menbewijs digitaal zichtbaar gemaakt in de app van Mijn KNHS. Daarmee kun je altijd en overal met je smartphone je bewijs laten zien. Vanaf vandaag is je bewijs zichtbaar in het menu “Mijn Bewijzen”.

Met de app investeert de KNHS in de toekomst. Ook in de sportwereld doet de digitalisering
zijn intrede. Wedstrijdresultaten zijn
snel zichtbaar, je kan jouw gegevens inzien, via de paardenzoeker kan je zoeken naar een klassering van een paard, het kan allemaal met de Mijn KNHS-app.

Heb je de app nog niet? Deze kun je gratis downloaden vanuit Google Play (Android) en de App Store (Iphone). Wanneer je de app al wel hebt kan het zijn dat je eerst een update moet uitvoeren, voordat je het menu “Mijn Bewijzen” kan openen.Nu het pasje makkelijk zichtbaar is gemaakt op je telefoon zal er niet meer automatisch een plastic pas verstuurd worden. Dat is in het kader van duurzaamheid een goede keuze.
Wil je toch graag een plastic pas, stuur dan een e-mail met je relatienummer en je verzoek naar servicedesk@knhs.nl Je ontvangt dan een plastic pas. Als je dit vóór 1 mei 2018 doet zijn er geen kosten aan verbonden.
 
Dan nog even dit: de wet op de privacy verandert per 25 mei van dit jaar. Dat betekent dat wij nog meer gaan letten op de persoonsgegevens die wij bewaren en wat wij met deze gegevens doen. Vanuit het menu in de app kun je doorklikken naar de desktopversie van Mijn KNHS.
In het menu “mijn gegevens” kun je in de widget “blijf op de hoogte” met een vinkje aangeven of je in de toekomst ook de prachtige aanbiedingen van onze partners wilt blijven ontvangen! 


Wij stellen je lidmaatschap van de KNHS zeer op prijs en danken je voor je verbondenheid met de KNHS en de paardensport!

Met hartelijke groet,

 

Caroline Webeling
Hoofd Ledenservice

*Indien meerdere KNHS-leden gebruik maken van dit e-mailadres, ontvangt slechts één lid deze e-mail. Uiteraard geldt deze informatie voor alle KNHS Ruiter- en Menbewijshouders. 


Hoofdsponsor
#
Official Partner
     
knhs.nl | privacy-cookiebeleid | klantenservice